Verzekeraars

Verzekeraars willen het beste voor de klant maar letten wel op de financiële gevolgen die dit met zich meebrengt. Dr. Vinyl is hierom een zeer geschikte partner. Herstellingen van schades is financieel zeer aantrekkelijk ten opzichte van vervanging. Ook heeft het voor de klant een aantal voordelen. De service kan vlugger verleend worden omdat er veel herstellingen ter plaatse kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor wordt er bespaard in tijd en bijkomende kosten. Maar is het in veel gevallen ook een stuk eenvoudiger voor de klant. Bij schades aan wagens wordt bespaard op vervangend vervoer wat weer tijd en kosten bespaart.

 

Onze werkwijze valt daarnaast helemaal in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit wordt door veel ondernemingen en particulieren gewaardeerd. En kan, als het de eigen propositie van de onderneming is, deze versterken. Door de werkwijze van Dr. Vinyl worden producten hersteld en niet vervangen wat de belasting op het milieu vermindert.

 

Dr. Vinyl werkt in België met mobiele servicepunten en kan hierdoor snel ter plaatse zijn. Heeft u interesse in onze diensten en wilt u een gesprek aan gaan? Contacteer Dr. Vinyl België om de mogelijkheden te bespreken.

Bestek aanvragen
Validatiecode: 13135