Interieurherstellingen

Versleten deurbekleding, instap slijtage op de zetels, slijtage aan dakbekleding en (lederen) handgrepen, schroeiplekken van sigaretten, scheurtjes in leer of plastics; slijtages die bij regelmatig gebruik van het voortuig voorkomen. Toch bent u als garagehouder of fleetverantwoordelijke er bij gebaat dat deze schades worden verholpen. En uiteraard moet dit kosten technisch interessant zijn. Het investeren in herstellingen van kleine schades zorgt voor vlotte verkoop. Een auto die tiptop in orde is gaat natuurlijk sneller van de hand dan een uitgeleefde auto.

 

Voor herstellingen van interieur schade is Dr. Vinyl de geschikte firma. De smart repair technieken die door onze specialisten worden gebruikt voor interieurherstellingen zijn door ons zelf ontwikkeld en op 40 jaar een bewezen methode. Door training, een pak kennis en het gebruik van de juiste materialen is succes verzekerd bij interieurherstellingen door de techniekers van Dr. Vinyl.

 

Dr. Vinyl werkt met mobiele units zodat interieurherstellingen ter plaatse kunnen worden uitgevoerd. Wellicht kunnen wij tevens andere schades direct herstellen. Heeft u interesse in interieurherstellingen door Dr. Vinyl of in een onderhoudscontract? Contacteer een servicepunt bij u in de buurt of vraag via ons offerte systeem eenvoudig een bestek aan. Wij helpen u met veel plezier verder.

 

Exterieur

– Steenslag camouflage

– Spotrepair

– Uitdeuken zonder spuiten

 

Interieur

– Dashboard herstellingen

– Stuurwiel herstellingen

– Geurverwijdering

– Interieur herstellingen

– Flocken

 

Vrachtwagens en touringcars

– Interieur touringcars

– Bekledingherstel touringcars

– Interieur vrachtwagens

– Stuurwiel vrachtwagens

– Dashboard vrachtwagens

 

Bestek aanvragen
Validatiecode: 28559