Geurverwijdering

Geurverwijdering in uw wagen is gespecialiseerd werk. Consumenten zijn kritisch en een wagen waarin is gerookt heeft een minder vlotte verkoop dan een wagen waarin niet is gerookt. Maar ook als wagenparkbeheerder wordt u met de rookgewoontes van uw klanten geconfronteerd. Uiteraard kunt u gebruik maken van een geurverfrisser echter deze maskeert alleen de nicotinegeur.

Professionele geurverwijdering garandeert het gewenste resultaat.

 

Dr.Vinyl heeft een permanente oplossing voor het verwijderen van nicotinelucht. Door het interieur te reinigen met geurverwijderaar die diep in de bekleding dringt, verdwijnt de nicotinelucht. Deze neutralisator wordt ook in het ventilatiesysteem van de auto geblazen. Hierdoor zal bij het gebruik van het ventilatiesysteem een frisse, schone lucht de wagen in geblazen worden.

Onze specialisten kunnen met mobiele units ter plaatse de voertuigen voor geurverwijdering behandelen. Wellicht kunnen zij direct andere herstellingen uitvoeren. Heeft u interesse in geurverwijdering door Dr. Vinyl of in een onderhoudscontract? Contacteer dan één van onze servicepunten. Of vraag via ons offerte systeem eenvoudig een bestek aan voor het verwijderen van vervelende geur in uw wagen.

 

Exterieur

– Steenslag camouflage

– Spotrepair

– Uitdeuken zonder spuiten

 

Interieur

– Dashboard herstellingen

– Stuurwiel herstellingen

– Geurverwijdering

– Interieur herstellingen

– Flocken

 

Vrachtwagens en touringcars

– Interieur touringcars

– Bekledingherstel touringcars

– Interieur vrachtwagens

– Stuurwiel vrachtwagens

– Dashboard vrachtwagens

 

Bestek aanvragen
Validatiecode: 42951