Stuurwiel herstel voor vrachtwagens en touringcars

Het stuur is naast de bestuurderszetel een van de meest slijtage gevoelige onderdelen van het interieur van uw vrachtwagen of touringcar. Wij voeren regelmatig professioneel stuurwielreparatie uit aan vrachtauto’s terwijl het interieur er nog als nieuw uitziet. Door het intensieve gebruik van het stuur in combinatie met het vocht, vet en vuil van handen vertoont het stuurwiel in de loop van tijd kale slijtage plekken. De speciale techniek die Dr. Vinyl gebruikt bij stuurwiel herstel biedt dan uitkomst. Kale plekken worden bijgewerkt, structuren in originele staat hersteld en het geheel wordt op kleur gespoten. Een uiterst effectieve en snelle methode die kostentechnisch een aantrekkelijk alternatief is voor het vervangen van het complete stuurwiel van uw vrachtwagen of touringcars.

 

 

Dashboardreparatie en reparatie voor bestelwagens en vrachtauto’s

 

Het dashboard in een bestelwagen, vrachtauto of touringcar krijgt het gedurende de lange ritten vaak zwaar te voorduren. Dit in combinatie met de (later) ingebouwde of bevestigde apparatuur en accessoires die na verwijdering of verplaatsing aanzienlijke schade opleveren. Deze schade aan het dashboard zit vaak op een in het oog springende plek en regelmatig van grote invloed op het rijplezier. Dr. Vinyl is gespecialiseerd in deze schades aan het dashboard: met speciaal ontwikkelde technieken en materialen zorgen onze specialisten ervoor dat bij dashboard reparatie de originele kleur en structuur van het dashboard worden hersteld waardoor na de behandeling niets meer van de dashboard schade te zien is. Deze dashboard reparaties kunnen wij zelfs ter plaatse voor u uitvoeren.

 

 

Reparatie van dashboard en (lederen) stuurwielen bij vrachtwagens en touringcars

 

Dr. Vinyl voert naast personenauto’s reparatie uit aan dashboards en stuurwielen van vrachtwagens, bestelwagens, trucks, touringcars. Heeft u foto’s van de schade aan het dashboard of (lederen) stuurwiel? Vraag direct een prijsofferte aan of neem contact met ons op over de mogelijkheden van stuurwiel- en dashboardreparatie voor uw vrachtwagen of touringcar. Door het (lederen) stuurwiel of dashboard te laten repareren bent u altijd veel voordeliger uit dan wanneer u het geheel laat vervangen!

Dr. Vinyl werkt met mobiele servicepunten zodat dashboard- en stuurwielreparatie ter plaatse kan worden uitgevoerd. Wellicht kunnen wij tevens andere schades direct herstellen.

Bestek aanvragen
Validatiecode: 29969