Interieur en bekleding reparatie voor vrachtwagens

Brandgaten, instap slijtage op de bestuurderszetel, versleten deurbekleding, scheurtjes in leer of kunststof: allemaal slijtages die bij intensief gebruik van uw vrachtwagen, bestelwagen of touringcars voorkomen. Voor het herstellen van schades aan interieur en bekleding is Dr. Vinyl de geschikte partner. De technieken die door onze specialisten worden gebruikt voor interieur reparatie zijn door ons zelf ontwikkeld en al 40 jaar een bewezen methode. Door uitgebreide internationale trainingen en het gebruik van de juiste materialen bent u verzekerd van betaalbaar kwalitatief resultaat bij interieur reparatie door de specialisten van Dr. Vinyl.

 

 

Effectieve reparatie van leren bekleding, dakbekleding, middenconsole, deurpanelen, deurbekleding en lederen stuurwiel of versnellingspook

 

Of het nu gaat om een brandgat, scheurtje in de zetelbekleding, versleten deurbekleding of algehele slijtage aan de (lederen) bekleding van zetels, het stuur of de middenconsole; dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe en met welke professionele herstelmaterialen we interieur en bekleding reparatie op effectieve en efficiënte wijze moeten aanpakken. Het resultaat: volledig herstelde bekleding of interieur van uw bestelwagen, vrachtauto, truck of touringcar voor een scherp tarief.

 

 

Voordelige reparatie en herstel van (half-) lederen of stoffen bekleding

 

Dr. Vinyl voert naast personenauto’s bekleding reparatie uit aan vrachtwagens, bestelwagens, trucks, touringcars. Heeft u foto’s van de schade aan het interieur of de stoffen of lederen bekleding? Vraag direct een prijsofferte aan of neem contact met ons op over de mogelijkheden van interieur herstel of (lederen) bekleding reparatie voor uw vrachtwagen of touringcar. Door het interieur of de bekleding te laten repareren bent u altijd veel voordeliger uit dan wanneer u het geheel laat vervangen!

Dr. Vinyl werkt met mobiele servicepunten zodat interieur reparatie ter plaatse kan worden uitgevoerd. Wellicht kunnen wij tevens andere schades direct herstellen.

Bestek aanvragen
Validatiecode: 38671